Date: May 11th, 2012
Cate: actividades
Tags:

Ment#3 La Caldera, Barcelona 02-18.07.12

Un fanzine, un llibre, un manifest. Booksprint !
Una trobada i una assemblea per a definir el programa Barri 2013 de la Caldera.

Davant dels canvis profunds del mon actual volem reflexionar tots plegats sobre el paper de l’artista a la societat i, mes concretament, les tasques d’un centre de creació d’arts escènics al barri. Convidem a 7 pensadors, d’àmbits diferents, a juntarse durant una setmana (2 al 6 de juliol) i generar un llibre de reflexions i un document sintètic de punts fonamentals a tenir en compte.

Els escriptors : Oscar Abril, Helena Torres, Rosario Hernandez, Itziar Pascual, Gala Pin, Mercè Saumell, Sebastià Jovani

Aquests documents es presenten per debat durant 2 dies de trobades a la Caldera (16 i 17 de juliol). Desprès es convoca una assemblea oberta a tothom (18 de juliol) per a decidir sobre els continguts del programa Barri del Centre de Creació La Caldera pel 2013.

+ info http://www.tea-tron.com/lacaldera/blog/

el libro : http://booki.cc/mov_i_ment3/

Leave a Reply

 Name

 Mail

 Home

[Name and Mail is required. Mail won't be published.]